[Fellowship-Slovenia] Danes ob 15:00 videokonferenčna razprava Svoboden pretok idej in univerzalna pravica dostopa do informacij

Simon Delakorda (INePA) simon.delakorda at inepa.si
Thu Mar 31 08:04:08 UTC 2011


Opravičujem se za pozno najavo (vabilo je bilo posredovano včeraj). Lepo vabljeni k spremljanju.

Lep pozdrav,

Simon

*****

V okviru zaključka projekta "Ljubljana - svetovna prestolnica knjige" se bo na obisku v Soveniji od 30. marca do 1. aprila mudil Janiš Karklinš, pomočnik Generalne direktorice UNESCA za področje komunikacij in informacij. Častni naziv "svetovne prestolnice knjige" je Ljubljani podelil UNESCO za obdobje od aprila 2010 do aprila 2011.

Ob tej priložnosti bo v četrtek 31. marca med 15. in 16. uro na Arnesu potekala videokonferenčna razprava na temo "Svoboden pretok idej in univerzalna pravica dostopa do informacij".

V okviru razprave bo Janiš Karklinš  predstavil aktualne programe UNESCA za področje komunikacij in informacij. V razpravi bodo sodelovali dr. Sandra Bašić-Hrvatin iz Univerze na Primorskem, mag. Simon Delakorda, direktor Inštituta za elektronsko participacijo (INePA), dr. Marko Ivanišin iz Univerze v Mariboru, mag. Marko Bonač, direktor Arnesa, Vuk Ćosić, spletni strateg in dr. Marko Milosavljević iz Univerze v Ljubljani. Videokonferenčno okroglo mizo bo vodil dr. József Györkös, državni sekretar na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Prenos videokonferenčno razprave v živo boste lahko spremljali preko povezave: https://vox.arnes.si/unesco.

Lepo vabljeni!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.fsfe.org/pipermail/fsfe-si/attachments/20110331/9e96d7ce/attachment.htm>


More information about the FSFE-SI mailing list